Miljönääri sai ylinopeussakot. Et usko mitä hän sanoi poliisille!

Poliisin pysäyttäminen on stressaavaa tapausta. On vielä pahempaa, jos tiedät tekevän jotain laitonta.

Täällä on todellisia ja totta tarinoita ihmisistä, jotka uskomattomasti kiinni juomaan ajoissa.

Mies, joka pidätettiin rattijuopumuksesta moottoroituun oluen jäähdyttimeen.
Mies Noosa, Australia, pidätettiin ajaessaan moottoroitu oluen jäähdytin tiellä moottoroitu, päihtynyt. Vastaaja joutuu kärsimään ajamisesta ajettaessa ja ajoissa ilman lisenssiä, kun poliisi sai hänet hätäajoneuvoon, joka toimi 50cc moottorilla. Vastaajien asianajajat kiistävät tällä hetkellä käsityksen siitä, että jäähdytin muodostaa ajoneuvon.

Rattijuopumuksesta pidätetty teini kutsui äitinsä, joka pidätettiin myös humalasta ajoissa, joka kutsui miehensä, joka arvata, mitä? Sitä pidätettiin rattijuopumuksesta
Se on pitänyt ennätyksellisen ennätyksellisen, mutta tämä South Canterbury -perhe ei varmastikaan olisi saanut paljon, kun kolme heistä oli varattu juomavetoiseksi samana iltana. Saga alkoi noin 12.15, kun 15-vuotias poika pysäytettiin ja pidätettiin juomavetoiseksi. Hän puhalsi 529 mikrogrammaa henkeä kohti, yli kolme ja puoli kertaa nuorisorajaa. Teini-ikäinen otettiin Timaru-poliisiasemalle jalostukseen, jossa hänen äitinsä kutsuttiin keräämään hänet. Sitten hänet pysäytettiin ja pidätettiin juomavetoisesti noin klo 2.14, kun hän puhalsi 776 mcg, lähes kaksi kertaa aikuisen rajan 400.

Mutta se ei ollut siellä. Sitten nainen soitti kumppaninsa tulemaan ja poimi ne molemmat ylös. Hänet pysähtyi ja pidätettiin Pohjois-St noin klo 3, jolloin hän puhalsi 559mcg.

Juopunut kuljettaja, joka kutsui poliisin itsensä
Wisconsinissa nainen kutsui hätätilan ilmoittamaan humalasta kuljettajalle – joka oli hyvin kansalaiselämää houkuttelevalta, varsinkin kun hän katsoi, että kyseessä oleva humalainen kuljettaja oli itse asiassa. 49-vuotias Mary Strey ajettiin Neilsville ja Grantonin välillä Wisconsinissa iltapäivällä, kun hän päätti soittaa 911: een ja ilmoittautua ajamiseen ajaessaan.

Hän aloitti puhelun 911-lähettimellä sanomalla: “Joku on todella humalassa ajaa alas Granton Roadilla.” Sen jälkeen, kun oli määritetty, mihin suuntaan humalainen kuljettaja oli menossa, lähetin kysyi: “Sinä takana?” “Ei, minä olen heitä”, Strey vastasi kiitettävällä rehellisyydellä.

Poliisi saapui etsimään Streyn likaista sanojaan, heiluttaen puolelta toiselle ja kykenemättömäksi tekemään sober-testit. Testit osoittivat myöhemmin, että hänellä oli veren alkoholipitoisuus kaksinkertainen lailliseen rajaan.

Miehiä pukeutuneena hengittäjänä, joka pidätettiin juomavetoiseksi
Ohio-opiskelija James Miller pysäytettiin poliisin epäilemättä humalassa Oxfordin osavaltiossa, kun hänet havaittiin iloisesti ajaen väärällä tiellä yksisuuntaisella kadulla, kun hän oli pukeutunut hengittäjän pukuun. Epäilyt, joita hän olisi voinut juoda, nosti esiin se, että kuljettajan istuimella oli avoin auki Bud Light. Millerin hengittäjän puku sisälsi numeron, jossa oli kolme juomisen tasoa: Boring, Party of Life ja Sotally Tober.

Miller täytti purukumin suuhunsa ja vaati, ettei hän ollut juonut. Valitettavasti fake breathalyzer, todellinen veri-alkoholi-testi osoitti, että hän oli taso .158, lähes kaksi kertaa laillista rajaa. Hänellä oli myös useita tunnuksia hänelle.

Miller syytettiin alaikäisestä juomisesta, ajettaessa alkoholin vaikutuksesta ja yksisuuntaisesta kadunrikkomuksesta. Hänet luovutettiin tyttöystävälleen – mutta ei ennen houkuttelevaa hengittäjä-puku-mugshotia, joka varmasti takaa hänelle kestävän Internet-mainetta.

Työntekijät, jotka joutuivat käyttämään humalassa olevan pomoauton kotiin
Kymmenen työntekijää Kiinassa työnsi pomonsa auton kolme mailia kotiin toimipisteen jälkeen – koska he olivat kaikki liian juovia ajamaan. Ryhmä oli nauttinut ateria ravintolassa Changchunin keskustassa, Koillis-Kiinan Jilinin maakunnassa, kun he tajusivat, että heillä oli vaikeuksia. Boss Zhang Fei ilmoitti, että hän oli liian humalassa ajamaan ja yhtäkkiä huomannut, ettei kukaan ollut pysyneet tarpeeksi raueta ajaa autoaan.

Juomavoitto oli tänä vuonna vaaralliseksi rikokseksi Kiinassa ja rikoksentekijöille jopa kuusi kuukautta vankeutta ja raskas sakko. Zhang ei halunnut jättää autonsa keskustaan, ja oli liian myöhäistä soittaa korvaavaan kuljettajaan – niin varapuheenjohtaja Huang Weiyun ehdotti, että kaikki heittävät hänet kotiin. Huang huomautti, että se oli vain kolmen meripeninkulman päässä ja että harjoitus tekisi heille kaikki hyvät – niin kaikki kymmenet sopivat nopeasti ja lähtivät Zhangin kanssa pyörällä. Matkailijat olivat hämmästyneitä katsomassa ryhmää, nauraen ja laulun, kun he työntivät pomonsa VW-auton kotiin kaupungin kaduilla 45 minuutin matkan aikana. Liikenneviranomaiset sanoivat, että niin kauan kuin auton moottori ei ollut käynnissä, sitä ei luokiteltaisi juomavetoiseksi Kiinan lain mukaan.

Juopunut kuljettaja, joka joi enemmän oluita odottaessaan pelastamista
Runkokuljettaja, joka on loukussa autonsa kaatumisen jälkeen, säröi avaten toisen olutta, odotettaessa pelastusta. Paul Sneddon, 47, “ei ollut muuta tekemistä”, mutta d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *