Millionær anholdt for at køre for strærkt. Du tro ikke, hvad han fortalte betjenten! – DK

At blive stoppet af politiet er en stressende affære. Det er endnu værre, hvis du ved, at du gør noget ulovligt.

Her er ægte og sande historier om mennesker, der blev utroligt fanget under fuldkørsel.

Manden, der blev arresteret til fuldkørsel på en motoriseret ølkøler.
En mand i Noosa, Australien, blev anholdt for at køre ned ad en vej på en motoriseret ølkøler, mens den blev beruset. Sagsøgte står over for anklager for at køre under indflydelse og køre uden tilladelse, efter at politiet har fanget ham på det provisoriske køretøj, som blev drevet af en 50cc motor. Sagsøgte advokater udfordrer for tiden tanken om, at køleren er et køretøj.

Den teenager, der blev arresteret for fuldkørsel, kaldte sin mor, der også blev arresteret for fuldmægtig, der kaldte sin mand, som gætter hvad? Blev arresteret for fuldkørsel
Det skal have sat en rekord, men den ene South Canterbury-familie ville sikkert meget hellere ikke have, efter at tre af dem var reserveret til fuldkørsel på samme nat. Sagaen begyndte kl. 12.15, da en 15-årig dreng blev stoppet og arresteret for fuldkørsel. Han blæste 529 mikrogram per liter vejrtrækning, mere end tre og en halv gange ungdomsgrænsen. Teenageren blev taget til Timaru politistation til behandling, hvor hans mor blev kaldt for at samle ham. Hun blev efterfølgende standset og arresteret for at køre dunkelt klokken om kl. 14.00 efter at have blæst 776 mcg, næsten dobbelt så stor som den voksne grænse på 400.

Men det var ikke derovre. Kvinden ringede derefter sin partner for at komme og plukke dem begge sammen. Han blev stoppet og arresteret på North St omkring 3:00, da han blæste 559 mcg.

Den berusede chauffør, der ringede til politiet for sig selv
En kvinde i Wisconsin kaldte nødsituationen til at rapportere en beruset chauffør – som var meget borgerlig af hende, især i betragtning af, at den berørte chauffør faktisk var hende. Den 49-årige Mary Strey kørte mellem Neilsville og Granton i Wisconsin efter en aften overbevisning, da hun besluttede at ringe 911 og indberette sig for at køre under påvirkning.

Hun startede opkaldet med 911-forsendelsen ved at sige: “Nogen er rigtig fuld af kørsel ned Granton Road.” Efter at have fastslået, i hvilken retning den dronke chauffør gik, spurgte dispatcheren: “Du bag dem?” “Nej, jeg er dem,” Strey svarede med prisværdigt ærlighed.

Politiet ankom for at finde Strey slurring hendes ord, svajende fra side til side og ude af stand til at udføre deres nådighedstest. Tester viste senere, at hun havde et blod-alkoholniveau dobbelt lovlig grænse.

Manden klædt som pusteapparat, der blev arresteret for fuldkørsel
Ohio-studerende James Miller blev stoppet af politiet med mistanke om at være fuld i Oxford, Ohio, efter at han var spottet glædeligt at køre den forkerte vej ned ad en envejs gade, mens han havde påklædt et breathalyzer kostume. Mistanke om, at han måtte have drukket, blev forstærket af, at der var en åben dåse af Bud Light af førersædet. Miller’s breathalyzer kostume fremhævede et urskive med tre niveauer af berusethed: Boring, Party of Life og Sotally Tober.

Da han konfronterede, sprængte Miller tyggegummi ind i munden og insisterede på, at han ikke havde drukket. Desværre viste en ægte blodalkoholtest for den falske breathalyzer, at han havde et niveau på .158, næsten dobbelt så meget som den lovlige grænse. Han blev også fundet at have flere ID’er på ham.

Miller var anklaget for mindreårige drikke, kørsel under påvirkning af alkohol og en envejs gadebrud. Han blev løsladt til sin kæreste – men ikke før med i en attraktiv breathalyzer-kostume mugshot, der helt sikkert vil sikre ham varig internet berømmelse.

De medarbejdere, der var nødt til at skubbe en dronk chefs bil hjemme
Ti arbejdere i Kina skubbede deres chefs bil tre kilometer hjem efter et kontor parti – fordi de var alt for fulde til at køre. Gruppen havde nydt et måltid på en restaurant i centrum af Changchun, nordøstkinas Jilin-provins, da de indså deres vanskeligheder. Boss Zhang Fei meddelte, at han var for fuld til at køre og pludselig indså, at ingen havde opholdt sig ædru nok til at køre sin bil.

Drikkekørsel blev i år noteret som en farlig forbrydelse i Kina, og lovovertrædere står over for seks måneder i fængsel og en stor bøde. Zhang ønskede ikke at forlade sin bil i centrum, og det var for sent at kalde en erstatningsdriver – så vicepræsident Huang Weiyun foreslog, at de alle skubber ham hjem. Huang påpegede, at det var kun tre miles væk, og at øvelsen ville gøre dem alle gode – så alle ti hurtigt blev enige om og afsted med Zhang ved rattet. Forgængere blev bedøvet for at se gruppen, griner og sang, da de skubbede deres chefs VW-bil hjem gennem byens gader i løbet af 45 minutters rejsen. Trafikofficerer sagde, at så længe bilens motor ikke kørte, ville det ikke blive klassificeret som drikkekørsel under kinesisk lov.

Den berusede chauffør, der drak mere øl, mens han ventede at blive reddet
En beruset chauffør fanget efter at have vendt sin bil revnet op en anden dåse af øl, mens han venter på redning. Paul Sneddon, 47, havde intet andet at gøre, men d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *