Miljonair gearresteerd voor hard rijden. Je gelooft niet wat hij tegen politie zegt! – NL

Stoppen met de politie is een stressvolle aangelegenheid. Het is nog erger als je weet dat je iets illegaals doet.

Hier zijn echte en waargebeurde verhalen van mensen die ongelooflijk zijn gepakt tijdens het rijden onder invloed.

De man die gearresteerd werd voor rijden onder invloed op een gemotoriseerde bierkoeler.
Een man in Noosa, Australië, werd gearresteerd voor het rijden onder invloed van een gemotoriseerde bierkoeler onder invloed. De verdachte wordt beschuldigd van rijden onder invloed en het rijden zonder rijbewijs nadat de politie hem had betrapt op het geïmproviseerde voertuig, dat werd aangedreven door een 50cc-motor. De advocaten van de verdachte uitdagen momenteel het idee dat de koeler een voertuig vormt.

De tiener die werd gearresteerd voor rijden onder invloed, belde zijn moeder die ook werd gearresteerd wegens rijden onder invloed, die haar man riep en die raadt wat? Werd gearresteerd voor rijden onder invloed
Het moet een record hebben neergezet, maar deze South Canterbury-familie zou het zeker niet hebben, nadat drie van hen waren geboekt voor rijden onder invloed op dezelfde avond. De saga begon omstreeks 12.15 uur toen een 15-jarige jongen werd gestopt en gearresteerd voor rijden onder invloed. Hij blies 529 microgram per liter adem, meer dan drie en een half keer de jeugdlimiet. De tiener werd naar het Timaru-politiebureau gebracht voor verwerking, waar zijn moeder werd geroepen om hem op te halen. Ze werd vervolgens gestopt en gearresteerd voor rijden onder invloed om ongeveer 14.14 uur, na het blazen van 776 mcg, bijna twee keer de volwassen limiet van 400.

Maar het was niet daar. De vrouw belde toen haar partner om ze allebei op te komen halen. Hij werd gestopt en gearresteerd op North St om ongeveer 3 uur ‘s nachts, toen hij 559 mcg blies.

De dronken chauffeur die de politie voor zichzelf opriep
Een vrouw in Wisconsin noemde de noodsituatie om een ​​dronken chauffeur te melden – wat een zeer burgerzin van haar was, vooral gezien het feit dat de dronken bestuurder in kwestie haar in feite was. De 49-jarige Mary Strey reed tussen Neilsville en Granton in Wisconsin na een avond van overmatig genot toen ze besloot om 911 te bellen en zichzelf te melden voor rijden onder invloed.

Ze begon het telefoongesprek met de 911-dispatcher door te zeggen: “Iemand is echt dronken rijdend langs Granton Road.” Nadat vastgesteld was in welke richting de dronken chauffeur ging, vroeg de dispatcher: ‘Jij achter hen?’ ‘Nee, ik ben hen’, Strey antwoordde, met lovenswaardige eerlijkheid.

De politie arriveerde om Strey te vinden die haar woorden slurpte, zwaaiend van links naar rechts en niet in staat om hun soberheidstests uit te voeren. Tests later toonden aan dat ze een alcoholpromillage had die het dubbele van de wettelijke limiet was.

De man verkleed als breathalyzer die werd gearresteerd voor dronken rijden
De Ohio-student James Miller werd door de politie aangehouden op verdenking van dronkenschap in Oxford, Ohio, nadat hij vrolijk was gezien terwijl hij de verkeerde kant door een eenrichtingsstraat reed, terwijl hij een breathalyzer-kostuum droeg. Vermoedens dat hij misschien gedronken had, werden versterkt door het feit dat er een open blikje Bud Light op de bestuurdersstoel stond. Het breathalyzer-kostuum van Miller bevatte een wijzerplaat met drie niveaus van dronkenschap: Saai, Life of the Party en Sotally Tober.

Toen hij werd geconfronteerd, stopte Miller kauwgom in zijn mond en drong aan dat hij niet had gedronken. Helaas toonde een echte bloedalcoholtest voor de valse breathalyzer aan dat hij een niveau van .158 had, bijna twee keer de wettelijke limiet. Hij bleek ook meerdere ID’s op hem te hebben.

Miller werd beschuldigd van alcoholgebruik door minderjarigen, rijden onder invloed van alcohol en een straatbreuk in één richting. Hij werd vrijgelaten aan zijn vriendin – maar niet voordat hij speelde in een aantrekkelijk muggenpakje met breathalyzer-kostuum dat hem zeker blijvende internetfaam garandeert.

De werknemers die de auto van dronken baas naar huis moesten duwen
Tien arbeiders in China duwden de auto van hun baas drie mijl naar huis na een bedrijfsfeest – omdat ze allemaal te dronken waren om te rijden. De groep had genoten van een maaltijd in een restaurant in het centrum van Changchun, in de noordoostelijke Chinese provincie Jilin, toen ze hun hachelijke situatie ontdekten. Baas Zhang Fei kondigde aan dat hij te dronken was om te rijden en besefte plotseling dat niemand nuchter genoeg was om zijn auto te besturen.

Rijden onder invloed werd dit jaar vermeld als een gevaarlijke misdaad in China en overtreders worden geconfronteerd met zes maanden gevangenisstraf en een zware boete. Zhang wilde zijn auto niet in het centrum achterlaten en het was te laat om een ​​vervangende chauffeur te bellen – dus stelde vice-president Huang Weiyun voor dat ze hem allemaal naar huis duwen. Huang wees erop dat het slechts vijf kilometer verder was en dat de oefening ze allemaal goed zou doen – dus alle tien stemden snel in en vertrokken met Zhang achter het stuur. Voorbijgangers waren verbluft om de groep te zien lachen en zingen, terwijl ze tijdens de reis van 45 minuten de VW-auto van hun baas door de straten van de stad naar huis duwden. Verkeersofficieren zeiden dat zolang de motor van de auto niet draaide, dit niet zou worden geclassificeerd als rijden onder invloed volgens de Chinese wetgeving.

De dronken chauffeur die meer bier dronk in afwachting van de redding
Een dronken chauffeur die opgesloten zat nadat zijn auto omgevallen was, kraakte een andere bus bier open in afwachting van de redding. Paul Sneddon, 47, ‘had niets anders te doen’ dan d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *